Diensten

F-gassen controle

APK 1
Voor alle voertuigen die zwaarder zijn dan 3.500 kg geldt een jaarlijkse APK (Algemene
Periodieke Keuring) keuringsplicht uitgevoerd door onze gediplomeerde APK keurmeesters. Uw
voertuig wordt getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag het
voertuig niet te veel vervuilende stoffen uitstoten. De APK keuring wordt vaak in combinatie met een onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Servicebeurt
Als truck- , trailer- en bestelwagen onderhoudsbedrijf kunnen wij u een breed pakket van diensten bieden, voor alle merken trucks, trailers en bestelwagens. Onderhoud en reparatie, APK, laadkleppenservice en -keuring, koelsysteemonderhoud. Wij zijn niet merk gebonden!

Remdiagnose
VTTS repareert en controleert alle soorten en typen remsystemen voor zowel truck en trailer. Voor deze service is de werkplaats in het bezit van een remmenbank , een remvertragingsmeter en geavanceerde diagnoseapparatuur voor het uitlezen van storingen

ABS en EBS komt steeds vaker voor op truck en trailer. Het is belangrijk om deze systemen goed te onderhouden om de veiligheid tijdens het rijden te garanderen. Met diagnoseapparatuur leest VTTS de systemen uit om storingen te traceren en deze problemen op te lossen.

Onderhoud koelmotor
Veel campers en truckcabines zijn tegenwoording voorzien van een standairconditioning waardoor de bestuurder zelfs in de warme zomermaanden toch een koel verblijf heeft in zijn cabine. Ook de standairco heeft daarom periodiek een check of een onderhoudsbeurt nodig.

Tachograaf keuring
Een tachograaf moet eens in de twee jaar geijkt te worden. Indien mogelijke wordt dit gecombineerd met de jaarlijkse APK keuring.
Wij ijken en vervangen zowel analoge als digitale tachografen.

Banden
VTTS is leverancier van een breed assortiment banden voor uw voertuig tegen scherpe prijzen.
Wij leveren o.a. merken als Michelin, Bridgestone, Goodyear, Continental, Pirelli, Hankook, Dunlop, GT, en Barkley.
Uiteraard de- en monteert VTTS banden en zorgen wij voor het uitlijnen, balanceren en eventuele opsnijden.

Rollenbanen
VTTS verzorgt het onderhoud en de reparatie van deze rollenbanensystemen.


Onderhoud
Wij staan voor u klaar om uw truck, trailer en bestelwagen in top conditie te houden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u probleemloos onderweg blijft.